babykamer accessoires gemaakt van restleer

Naast het maken van producten voor de allerkleinsten van katoen, maak ik sinds een jaar ook producten van leer. Ik wilde eens iets anders doen, iets waar meer uitdaging in zat. Ik vind leer een heel mooi product. Elke lap is weer anders, en ook in één lap leer zitten verschillende structuren. Het was in het begin even zoeken naar de beste manier om het meestal wat dikkere leer te verwerken. Welke naaimachine moest ik gebruiken, welk garen en welke naalden? Ook had ik gereedschap nodig zoals een rolmes, snijmat en een gaatjes tang. Zo ben ik accessoires gaat ontwikkelen voor de babykamer. Inmiddels bestaat de collectie uit opbergmandjes, muziekhangers, bijtringen en speenkoorden. De producten zijn sober en simpel van vorm en kleur, omdat ik de nadruk wil leggen op het materiaal waar het van gemaakt is. De accessoires zijn dus niet zoals het gros van de babykamer producten fel van kleur, opvallend en druk. Maar stoer en sober en goed toe te passen in ieder interieur. 

Ik maak de meeste van mijn producten van restleer. Leer wat over blijft na het bekleden van banken en stoelen. Daarom is elk product anders en bijzonder. En ook bijzonder duurzaam dus. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Ondertussen ben ik ik bezig met nieuwe producten, deze verschijnen binnenkort in de webshop.

Reactie schrijven

Commentaren: 0