· 

Babyuitzet kopen

Als aanstaande mama komt er veel op je af. Naast de bezoekjes aan de verloskundige en je zwangerschapscursus moet de babykamer ingericht worden en het babyuitzet compleet gemaakt worden.  Er is keuze genoeg.  Tijdens mijn zwangerschap had ik ineens veel last van keuzestress. Vooral het uitkiezen van het behang op de babykamer vond ik lastig. Ik ben daarvoor vaak op pad geweest en heb via internet veel stalen van behang binnen laten komen. Er is ook zoveel moois te krijgen. Iets wat natuurlijk onmisbaar is zijn een paar fijne dekens. Ik gebruikte ze niet alleen ik het wiegje, maar ook in de kinderwagen en als wikkeldoek.

De dekens die bij Op de Bult verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt van 100% katoen en gevoerd met molton/flanel. Deze dekens zijn het hele jaar door te gebruiken voor vele doeleinden. De wiegdekens zijn 75cm x 100cm en de dekens voor in een ledikantje zijn 100cm x150cm.

Lijstjes met wat je allemaal aan moet schaffen als je een baby krijgt vind je onder andere op de site van je kraamzorg aanbieder. Ook vind je daar informatie over hoe je het bedje van je baby veilig opmaakt.