De trendkleuren in de babykamer van 2019

Regelmatig speur ik naar nieuwe trends en nieuwe kleuren op babykamer gebied. Ik ben graag op de hoogte van de laatste trends en kleuren zodat ik daar op in kan spelen wanneer ik nieuwe stoffen en leer inkoop. Maar ik houd altijd een voorraad witte neutrale stoffen. Die worden toch het meest gekozen. Waarom? Omdat een wieg met witte bekleding sneller in de smaak zal vallen bij je zus, schoonzus of nicht die ook gebruik wil maken van het familiewiegje. Wordt het een jongen of een meisje of blijft het nog een verassing? Een neutraal bekleed wiegje is een veilige keus. En kan gepersonaliseerd worden met accessoires in jullie favoriete kleur en print. Staat het wiegje straks in de weg, dan verkoop je hem makkelijker door wanneer er neutrale bekleding op de wieg zit. 

Maar heb je bijvoorbeeld een prachtig wiegje gescoord via Marktplaats en wil je helemaal uitpakken met de babykamer? Het vergt een beetje lef, maar een trendkleur gebruiken of een printje waar je helemaal verliefd op bent is toch ook erg leuk en persoonlijk.

De kleurtjes voor wiegbekleding die nog steeds veel gekozen worden zijn mintgroen, oudgroen en okergeel. Een kleur waar ik op dit moment verliefd op ben, en wel eens het nieuwe okergeel kan gaan worden is roestbruin. Ook middenblauw is een kleur die ik steeds meer spot in babykamers. Succes met kiezen!