van eighties look naar helemaal nu

 

Dit oude rotan wiegje mocht ik laatst onder handen nemen. Toen het wiegje gebracht werd zat er een stofje op uit de eighties zoals je kunt zien op een van de foto's.

Oude haakjes werden vervangen voor nieuwe, ook kwam er een nieuw matras in.

De aanstaande grootouders zochten dit vrolijke 'starling' stofje uit wat ik net had binnen gekregen. Ze wilden dit combineren met wafelstof in de kleur oudgroen. De wieg kreeg een modernere uitstraling dan eerder, omdat er nu niet voor een gesmokte rand is gekozen. 

De kleur van het satijnlint, wat gebruikt wordt om de kap vast te zetten komt terug in het stofje met het printje. Net als de kleur van het okergele lakentje wat ik erbij mocht maken. Verder werd er nog een bijpassend dekentje uitgezocht en 2 commodemandjes. Klaar om cadeau te geven aan de aanstaande papa en mama. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0