Over Op de Bult

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon bracht ik veel tijd door achter de naaimachine. Het gaf me voldoening om zelf de spulletjes te maken voor de babykamer, in plaats van ze te kopen. En ook leek mijn zwangerschap minder lang te duren, doordat ik deze bezigheid had. Het wiegje bekleedde ik ook zelf. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik nadat mijn kindje geboren was ook voor anderen wiegen ging bekleden in mijn omgeving. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met het bekleden (en soms ook restaureren) van wiegen. Het is echt mijn passie geworden! Er komen veel verschillende modellen wiegen langs zoals rotan, houten en smeedijzeren exemplaren. Voor beddengoed en decoratie kunt u ook bij Op de Bult terecht. Zoals lakentjes, dekentjes en muziekdoosjes. Allemaal handgemaakt en uniek.

 

Het ontstaan van de naam...

Een paar jaar geleden kochten we een huis in het oude centrum van Urk.

Op het huis prijkte een bord met daarop de tekst 'op de bult'. Dit omdat het huis zich bevindt op het hoogste punt van het voormalig eiland dat gebouwd is op een keilemen bult. Op de bovenste verdieping van ons huis is mijn werkruimte. Aan zowel de voor- als de achterkant is er uitzicht op het IJsselmeer en de visserswoningen die het oude centrum van Urk typeren. Een heerlijke plek om creatief bezig te zijn!

 

Vanaf oktober 2018 ontvang ik klanten niet meer thuis, maar op wijk 8 - 2 in Urk.

Zie ook het krantenknipsel hieronder. 

Krantenknipsel
Krantenknipsel