babygym kopen: Waar moet ik op letten?

In de eerste 3 maanden na de geboorte hebben baby's vooral behoefte aan rust en zo min mogelijk prikkels. Vanaf 3 maanden krijgt je kleintje meer behoefte om te  spelen en kan een babygym een leuke en leerzame optie zijn.

Tijdens het spelen wordt de motoriek verbeterd en ontwikkeling gestimuleerd. 

Babygyms zijn er tegenwoordig in heel veel verschillende soorten en maten. Van plastic en fel gekleurd tot hout en rustige tinten. Ook de rotan babygym is in opkomst.

Felle kleurtjes kunnen aantrekkelijk zijn voor baby's maar een drukke omgeving qua kleur kan ook voor extra prikkels zorgen.

Gebruik een babygym altijd op de grond of wanneer je baby er aan toe is in de box. Leg er een speelkleed of boxkleed onder. Je baby kan op de rug onder een babygym gelegd worden, vanaf de juiste leeftijd mag je kindje ook af en toe op de buik gelegd worden. Dit is onder andere goed voor het sterker maken van de nek- en rugspieren.

 

Ga je graag voor duurzaam en houd je van natuurlijke materialen? Kies dan voor onze rotan babygym. Deze is verkrijgbaar met 3 verschillende combinaties speeltjes. 

Deze rotan babygym is handgemaakt en fairtrade. De babygym heeft 2 speeltjes van hout en 2 speeltjes van 100% wolvilt. In sommige speeltjes zit een belletje of piepertje. 

Je kan de speeltjes zelf op de juiste hoogte hangen. Hang je de speeltjes op verschillende hoogtes dan vergroot je de uitdaging voor je kleintje. 

Door de natuurlijke materialen en de speeltjes met zachte tinten gaat dit babyspeelgoed perfect op in je interieur. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0